Medlemmer


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Medlemmer

Medlemmer

 • 4TECH Aps

  Bülowsgade 36, 8000, Arhus C

  KELVIN Tool Changer – en automatisk værktøjsveksler til små kollaborative robotter. Producerers og sælges af 4TECH Robotics Aps. Mere info: https://www.toolchanger.eu
 • AA Innovation aps

  Øster Kringelvej 32, 8250, Egaa

 • Aalborg Universitet

  Fredrik Bajers Vej 7, 9220 , Aalborg Øst

  Aalborgs Universitets uddannelser og forskning er problem- og projektbaseret og har fokus på det tværdisciplinære. Gennem samarbejde mellem forskere, studerende og offentlige og private virksomheder udbyder vi virkelighedsnære uddannelser og skaber gode forskningsresultater.
 • ABB Robotics

  Håndværkervej 23, 7000, Fredericia

 • Abena A/S

  Egelund 35, 6200, Aabenraa

  ABENA bestræber sig på at være førende inden for Facility Management-konceptet – lige fra kemi, rekvisitter, manuelt operative maskiner og nu også fuldautomatiske robotløsninger. Derfor tilbyder ABENA komplette robotløsninger inden for støvsugning, fejning og gulvvask.
 • ACTEC A/S

  Alsvej 5, 8940, Randers SV

  ACTEC A/S er blandt de førende eksperter inden for batteri teknologi i Skandinavien. I mere end 30 år har vi specialiseret os i videredistribution af batterier, ligesom vi råder over egen batteriproduktion, test- og analysefaciliteter.
 • Acton A/S

  Torbenfeldvej 3, 2665, Vallensbæk Strand

  ABB er førende leverandør af industrielle robotter, robotsoftware, udstyr og komplette applikationsløsninger. Vi opererer i 53 lande, og vi har installeret mere end 400.000 robotter, som er understøttet af det bredeste servicenetværk og tilbud i branchen.
 • AFRY Denmark A/S

  Lyskær 3 F, 4 sal, 2730, Herlev

  AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for industri, energi og digitalisering. Vi tilbyder turnkey-projekter og konsulentbistand inden for automation, electrical engineering og digitalisering.
 • Alderslyst Elektro

 • Ammeraal Beltech Modular

  Hjulmagervej 21, 7100, Vejle

  Ammeraal Beltech Modular er en af verdens førende producenter af plastmodulære bånd og kæder til intern transport. Vi har et stort produktprogram til en lang række industrier – f. eks. bil-, pap- og fødevareindustrierne.
 • AutomationVest

  Lillebæltsvej 11, 6715, Esbjerg N

  Udvikling og konstruktion af automatiseringsløsninger. IndustriRobotter, Specialmaskiner, Palleteringsanlæg, Håndteringsrobotter, Støbemaskiner, Service & Support
 • AVS Danmark ApS

  Skelvej 18, 2640, Hedehusene

  Vi beskæftiger os med avancerede automatiserings-løsninger inden for båndtransportører, der er en fast del af Universal Robots tilbehørsprogram, vakuumteknologi, gribere, linære roterende servo aktuatorer, der giver præcision og resultater i særklasse.
 • Axelent AB

  Haremarksvej 10, 8723, Løsning

  Axelent tilbyder et komplet koncept inden for sikkerhed og kabeludlægningssytem til maskiner, bygninger og lager. Vores mission er at gøre branchen konkurrencedygtig, sikker og profitabel via automatisering, sikkerhed, effektive processer, funktioner og kompetencer.
 • B&R Industrial Automation

  Rolundvej 17-19, 5260, Odense S

  Vi leverer komplette automationsløsninger såvel som modulære standardprodukter til produktionsvirksomheder. Vores tilgang bygger på tæt samarbejde, innovation og en bred vifte af kompetencer, der sikrer kvalitet, ekspertise, samt reelle løsninger på morgendagens udfordringer.
 • Bagger-Nielsen Aps

  Svalehøjvej 10, 3650, Ølstykke

  Bagger-Nielsen er specialister i systemer inden for føring og beskyttelse af kabler. Vi er ikke blot din leverandør af komponenter, men et stort team af fagligt kompetente medarbejdere, der tilsammen bliver en betydningsfuld sparringspartner for dig og din forretning.
 • Balluff ApS

  Niels Jernes Vej 10, 9220, Aalborg Oest

  Balluff er en af de førende leverandører af sensor-, identifikations- og netværksløsninger i høj kvalitet. Vi udvikler, producerer, sælger og servicerer innovative automationsløsninger med fokus på sensorteknologi, industrielle netværk, RFID og Machine Vision.
 • Baumer A/S

  Runetoften 19, 8210, Aarhus V

  Baumer A/S er et dansk datterselskab, af den privatejede Schweiziske Baumer Group, som med 38 selskaber i 19 lande, beskæftiger mere end 2700 medarbejdere. Baumer Group udvikler, producerer og markedsfører et bredt sortiment af sensorer, encodere og procesinstrumenterIkke udfyldt
 • Beckhoff Automation ApS

  Birkemose Alle 1 , 6000, Kolding

  Beckhoff Automation er en global udbyder af PC-baseret automationsteknologi med fysisk tilstedeværelse i mere end 75 lande. Produktudvalget omfatter Industri PC’er, I/O og Fieldbus Komponenter, Drive Teknologi og automationssoftware.
 • Berry Superfos

  Spotorno Alle 8, 2630, Taastrup

  Superfos, en Berry Global virksomhed, designer, udvikler og producerer innovative plastemballageløsninger. Vores løsninger tilføjer værdi til dine produkter, uanset marked og branche.
 • Betech A/S

  Vesterlundvej 4, 2730, Herlev

 • Bihl Wiedemann Nordic

  Gydevang 39-41, 3450, Allerød

  Som specialiseret ingeniørvirksomhed er Bihl+Wiedemann blandt de førende udbydere af sikkerhedsteknik og elektroniske komponenter til automatiseringsteknik med AS-interface.
 • BILA

  Industrivej 18, 7900, Nykøbing Mors

  BILA A/S er et professionelt automationshus, der siden 1988 har rådgivet adskillige nationale og internationale virksomheder om produktionsoptimering, automatisering og robotteknologi med det formål at øge kundens indtjening og styrke konkurrenceevnen.
 • BJ-Gear A/S

  Niels Bohrs Vej 47, 8660, Skanderborg

  BJ-Gear A/S er idag en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger. Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet.
 • Bogense Plast as

  Bogense Plast er specialister i udvikling, design og produktion af sprøjtestøbte plastkomponenter, og vores kompetencer spænder over et bredt udvalg af processer og materialer. Automationsgraden er høj og digital integration er udbredt i den daglige drift.
 • Bondy A/S

  Hassellunden 14, 2765, Smørum

  Bondy A/S har mere end 75 år beskæftigelse med salg af mekaniske- og elektromekaniske komponenter. Det langvarige engagement, og vores passion for teknik, betyder, at du får adgang til omfattende viden og et stort netværk indenfor vores fokusområder.
 • Bosch Rexroth

  Telegrafvej 1, 2750, Ballerup

  Bosch Rexroth er global leverandør af komplette automationsløsninger indenfor både Lineær teknik, Montage Teknik, Kassow 7-akses cobots samt Elektriske drev og styreenheder. Vi er frontløber med industri 4.0 og driver udviklingen indenfor ”smarte fabrikker”.
 • Bureau Veritas Certification Denmark

  Oldenborggade 25-31, 7000, Fredericia

 • Busch Vakuumteknik A/S

  Parallelvej 11, 8680, Ry

  Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores produkter er førende inden for vakuum- og overtryksteknologi. Buschs produktsortiment omfatter i dag verdens største udvalg af industrielle vakuumpumper. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter. I dag har vi 60 datterselskaber i 40 lande og salgsafdelinger i over 30 lande, hvor vi leverer kvalitetsrådgivning og praktisk support ude hos kunderne. Alle vore produkter findes med forskellige tilvalg og avancerede designegenskaber og passer dermed til en lang række anvendelsesområder, så vores kunder får de bedst egnede og mest rentable løsninger. Vi evaluerer løbende vore aktiviteter med henblik på at opretholde de højeste standarder, og vi udvikler løbende innovative teknologier, som definerer fremtiden for anvendelsen af vakuumsystemer. Vores hovedkontor ligger i Maulburg i Tyskland, hvor det største produktionsanlæg i Tyskland ligeledes er placeret. Maulburg er også hjemsted for den tyske salgsorganisation, som kører sin egen servicevirksomhed. Busch har produktionsanlæg i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Korea og USA. Busch-koncernen er en familieejet virksomhed, som altid har været ledet af medlemmer af familien Busch. De 3.500 Busch medarbejdere tæller blandt andet et stort antal kemiingeniører, maskiningeniører og servicespecialister. Udover vore produktionsfaciliteter over hele verden har vi opbygget branchens mest avancerede servicenetværk for vakuumsystemer. Busch serviceteknikere og -ingeniører udfører vedligeholdelse på vakuumsystemer i alle hjørner af verden og i mange brancher – fra offshore-olieboringer i det Arktiske Hav til emballering af fødevarer i Patagonien. Vore produktionsanlæg anvender de mest moderne produktionsteknikker, maskiner og udstyr. Vores kvalitetsstyringsprocedurer overgår kravene i DIN EN ISO 9001 og diverse andre certificeringsordninger for god produktionspraksis, så vi kan opfylde de specifikke krav i alle de brancher, vi leverer produkter og serviceydelser til.
 • C&H System A/S

  Fiskerhusvej 20, 4700, Næstved

  C&H System A/S producerer skræddersyede håndterings- og pakkeanlæg til materialer i industrien med særligt fokus på papir-, folie- og isoleringsindustrien. Vi har derudover opbygget et forretningsområde med håndteringsanlæg til biomasseindustrien.
 • Cabinplant A/S

  Roesbjergvej 9, 5683, Hårby

  Cabinplant A/S er en førende producent af kundetilpasset procesudstyr til fødevareindustrien. Virksomhedens fokusområder er hele proceslinjer til fisk, skaldyr, frugt og grøntsager samt løsninger inden for veje- og pakkeudstyr til mange forskellige industrier.
 • Capra Robotics

  Jegstrupvej 8, 8361, Hasselager

 • CBRE Intego

  Blytækkervej 3-7, 9000 , Aalborg

  CBRE Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 900 medarbejdere, der hver dag hjælper industri og erhverv samt udbygger infrastrukturen. Uanset om opgaven er at servicere eller optimere, sætter vi det rette hold inden for el-teknik, mekanik og automation.
 • CCM Electronic Engineering ApS

  Grundtvigs Allé 175, 6400, Sønderborg

 • CEJN Danmark Aps

  Gydevang 39-41, 3450, Allerød

  CEJN producerer lynkoblinger og tilbehør til hydraulik, trykluft, højtrykshydraulik, væsker og åndedrætsluft. Vi er stolte over at blive betragtet som verdens førende specialist inden for lynkoblinger. CEJN har hovedkontor med produktion i Sverige og datterselskaber i 17 lande.
 • Celltech A/S

  Lejrvej 25, 3500, Vaerloese

 • CesTek

  Bogensevej 9, 4200, Slagelse

  CesTek A/S er en samarbejdspartner, der forstår betydningen af et toptunet produktionsapparat, hvor de enkelte processer afvikles effektivt og fejlfrit. Når vi skal løse en automationsopgave gør vi det altid med et fokus på optimering af kapacitet, kvalitet og arbejdsmiljø.
 • Chr. Hansen

  Jernholmen 1 - 27, 2650, Hvidovre

  Chr. Hansen is a global bioscience company that develops natural solutions for the food, nutritional, pharmaceutical and agricultural industries.
 • CIM.AS

 • Clip-Lok SimPak

  Solvang 25, 3450, Allerød

  Clip-Lok SimPak® udvikler og sælger skræddersyede transportemballage løsninger i krydsfinér, der reducerer kundernes samlede omkostninger og minimerer miljøpåvirkningen. Vi leverer løsninger til Robotics, som medvirker til en kosteffektiv og sikker pakkeproces i hele værdikæden.
 • Cognex

  Kirkevej 2, 8723, Løsning

 • Cognibotics AB

  Scheelevägen 15, 22363, Lund

 • Coloplast

  Industrivej 7, 7700, Thisted

  Coloplast udvikler og sælger sygeplejeartikler, såsom stomiposer og katetre, der gør livet lettere for mennesker inden for områderne stomi, kontinens og urologi samt hudpleje og sårbehandling. De har hovedsæde i Danmark og sælger deres produkter i mere end 140 lande.
 • Compower

  Marielundvej 29, 2730, Herlev

 • Confirm A/S

  Confirm er en professionel og ambitiøs ingeniørvirksomhed, som leverer automations- og valideringssløsninger i høj kvalitet til produktionsvirksomheder inden for pharma, medical devices og andre GxP-regulerede virksomheder.
 • Conformitech ApS

  Grindstedvej 32, 9310, Vodskov

  Conformitech er specialister indenfor sikkerhed, dokumentation og CE-mærkning. Vi udfører bl.a. rådgivning, risikovurderinger, brugsanvisninger og undervisning indenfor CE-mærkning.
 • ConTechPro ApS

  Mosedalsvej 10, 4180, Sorø

  I ConTechPro har vi over 30 års erfaring med automatisering med fokus på robotter og vision systemer. Derudover dækker vores erfaring også plc-kontroller, produktionsudstyr, generel programmering, procesviden osv.
 • Conversio ApS

  Hermodsvej 18 C, 8230, Åbyhøj

  Conversio er et digitalt marketinghus med robot- og automationsvirksomheder som speciale. Vi arbejder med viden om menneskers adfærd i en digital verden, som er i konstant udvikling. Den viden omsætter vi til konkrete ydelser, der gavner din forretning.
 • CS Electric A/S

  Lillebæltsvej 6, 6715, Esbjerg

  I tæt samarbejde med vores kunder udvikler, designer, producerer, installerer og servicerer vi teknologiløsninger inden for el-, automation-, robot- og datateknologi i samarbejde med vores kunder.
 • CyberNordic

  Ryesgade 108B, 2100, København Ø

 • Daloon

  Delfinvej 3, 5800, Nyborg

  Daloons historie strækker sig over mere end 55 år og to generationer. Virksomheden er kendt for sin produktion af forårsruller. Daloons sortiment er dog i de senere år blevet udvidet med mange forskellige orientalske produkter som supplement til danske specialiteter.
 • Damvig A/S

  Kuldyssen 6B, 2630, Taastrup

  Damvig er Danmarks førende leverandør af 3D-print. Med over 25 års erfaring leverer vi 3D-printede prototyper, værktøjer, modeller og ikke mindst serieproducerede emner. Hos Damvig får du samtidig solid rådgivning til at opnå de maksimale resultater.
 • Danfoss

  Haarupvænget 11, 8600, Silkeborg

 • Danish Crown A/S, Svinekødsdivisionen

  Marsvej 43, 8960, Randers

  Danish Crown er en af verdens største eksportører af grisekød. Danish Crown gruppen er ydermere en af Europas største kødforædlingsvirksomheder.
 • Danrobotics A/S

  Barmstedt Allé 7, 5500, Middelfart

  Danrobotics er specialister i at skabe fremtidens robotløsninger. Vores kernekompetencer er indenfor: Robotsvejsning, Robothåndtering, Robotservice. Danrobotics er robotpartner med ABB og KUKA, og leverer komplette løsninger.
 • Dansk El-Forbund

  Nyropsgade 14, 1602, København V

  Dansk El-Forbund er et dansk fagforbund, der organiserer faglærte elektrikere og teknikere. Forbundet dækker et bredt spektrum af fagområder inden for el og teknik og er til stede i hele landet. Vi arbejder for ordentlige arbejdsforhold og høj faglig standard i el-branchen.
 • Dansk IngeniørService A/S

  Borupvang, 2750, Ballerup

 • Dansk Metal

  Nyropsgade 38, 1780, København V

 • Dansk RobotTeknik ApS

  Måløv Værkstedsby 90, 2760, Måløv

  Vi bygger gennemtænkte og solide specialkonstruktioner med fokus på kontinuerlig produktion uden stop, år efter år. Vi har mere end 10 års erfaring med at bygge totale automationsløsning. Vi har stor erfaring med kollaborative robotter fra Universal Robots.
 • Data Respons Solutions A/S

  Smedeholm 10, 2730, Herlev

  We develop and deliver fully customized solutions by combining engineering services with proven embedded platforms from our leading partners. As a complete technology partner, we accompany our customers’ projects from spec. and development to volume deliveries and next generation
 • Delta Elektronik A/S

  Husby Allé 17, 2630, Tåstrup

 • Denso Robotics

  Kløvermarken 120, 7190, Billund

  DENSO Robotics står for driftssikkerhed, fleksibilitet og funktionalitet. Når du vælger en af de mere end 200 forskellige robotter fra DENSO, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt af højeste kvalitet og stor kundetilfredshed.
 • DI produktion

 • DK AU2MATION

  Eltangvej 230, 6000, Kolding

 • DTU, Institut for Elektroteknologi

  Elektrovej Bygning 326, 2800, Kongens Lyngby

 • Duelco A/S

  Mommarkvej 5, 9200, Aalborg SV

  Duelco A/S er et handels- og ingeniørselskab med mere end 45 års erfaring indenfor udvikling, salg og distribuering af løsninger omhandlende el- og automationsudstyr. Duelcos produkter er blandt de bedste på verdensmarkedet, og vor kundebetjening er hurtig og effektiv.
 • EasyFood A/S

  Albuen 39, 6000, Kolding

 • EasyRobotics ApS

  Ellegårdvej 36, 6400, Sønderborg

  EasyRobotics udvikler og fremstiller modulære robot celler der kan bruges til mange forskellige robot automations opgaver. Opgaverne kan være emne tilførsel til CNC maskiner og andre maskiner. Palletering af alt fra kasser til sække.
 • Eegholm a/s

  Grundtvigs Allé 165-169, 6400, Sønderborg

  Eegholm er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver. El-komponenter og kapslinger | El-motorer og gear | Tavler og processtyring | HW/SW udvikling | Brand- og komfortventilation.
 • EffiMat Storage Technology A/S

  Emil Neckelmanns Vej 15C, 5220, Odense SØ

 • Eltech Solutions

  Hassellunden 14, 2765, Smørum

  Eltech Solution samarbejder med nogle af verdens førende og mest innovative producenter indenfor vores 5 kerneområder, ”Automation”, ”El-mekanik”, ”Elektronik”, ”Ventilation & Køling” samt ”Kabel & Forbindelse”.
 • Eltronic A/S

  Kilde Alle 4, Hedensted, 8722

 • Envases Europe A/S

  Næsbyvej 20, 5000, Odense N

 • Erhvervsakademi Dania

  Ellemosevej 36, 8370, Hadsten

  Erhvervsakademi Dania udbyder efterspurgte, erhvervsrettede videregående fuld- og deltidsuddannelser til et globalt orienteret marked. Uddannelserne baserer sig på nyeste viden, et læringsmiljø med stor nærhed til de studerende samt et tæt samarbejde med virksomheder.
 • Erhvervshus Sjælland

  Marienbergvej 132, 1. sal, 4760, Vordingborg

  Vi har viden om finansiering, ledelse, salg, markedsføring, internationalisering, automatisering & digitalisering. Indholdet af rådgivningsforløb er tilpasset til den enkelte kunde, eftersom vores fokus altid er at skabe eller konsolidere vækst for den enkelte.
 • Etteplan Denmark

  Hørkær 28 1., 2730, Herlev

 • EUC Nordvest

  Kronborgvej 119, 7700, Thisted

  Kursuscentret.nu udbyder en bred pallette af kurser inden for robotteknologi. Vi råder over et topmoderne og veludstyret teknologicenter, der bl.a. er udstyret med avancerede svejserobotter fra Valk Welding og håndteringsrobotter fra Universal Robots.
 • EY

  Dirch Passers Allé 36, 2000, Frederiksberg

 • Fanuc Danmark

  Forskerparken 10, 5230, Odense M

 • Festo A/S

  Islevdalvej 180, 2610, Rødovre

  Festo er en førende global leverandør af automationsteknologi til fabriks- og procesautomation og verdens førende inden for teknisk uddannelse. Vi er mere end 21.000 medarbejdere som alle forfølger et fælles mål: at maksimere produktiviteten og konkurrenceevnen for vores kunder.
 • FH Automation A/S

  Fuglevangsvej 45, 8700, Horsens

 • FiberVisions A/S

  Varde, 6800, Engdraget 22

  FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB segmentet, og vi udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med vores kunder. Med vores international virksomhedsprofil sælger vi vores produkter til hele verden.
 • FJ Industries A/S

  Nyborgvej 27, 5863, Ferritslev

  FJ Industries A/S er en af de førende virksomheder indenfor produktion af højtspecialiserede komponenter til en række industrier – herunder automotive- og medico-industrierne.
 • FOSS

  FOSS udvikler og producerer analytiske instrumenter til foder og fødevarer, der forbedrer vores kunders produktionseffektivitet og produktkvalitet. Med vores præcise og brugervenlige analytiske instrumenter kan vore kunder forbedre deres lønsomhed.
 • GADE headhunting ApS

  Strandvejen 100, 2900, Hellerup

  Vi er eksperter i at identificere og tiltrække de rette kandidater og dermed skabe værdifulde match mellem klienter og kandidater. Vi har siden 1984 beskæftiget os med Headhunting til den tekniske branche og et af vores faglige fyrtårne er automation og robot teknologi.
 • GCM A/S

  Redstedsgade 15, 6400, Sønderborg

  Vi er eksperter i motor, gear og styring, og har mere end 30 års erfaring fra samarbejde med store og små danske virksomheder. Det betyder erfaring og knowhow i at udvikle og designe kundespecifikke mekatronikløsninger.
 • Gibotech A/S

  Datavej 15, 5220, Odense SØ

  Gibotech tilbyder innovative og fremtidssikrede løsninger til din organisation, uanset om det er indenfor produktion, industri, hospital eller sundhedsvæsen. Vi leverer og producerer nogle af de førende automationsløsninger på markedet, og vi tilpasser dem altid til din opgave.
 • Grouleff Communications

  Workspace, Haslegaardsvej 10, 8210, Aarhus V

  Malene Grouleff is a Robotics Influencer, running an international PR Agency with strong Media Relations and Social Media skills + a unique network within the global robotics and automation industry, built since 2004.
 • Grundfos

  Poul Due Jensens Vej 7, 8850, Bjerringbro

 • Hannemann Engineering ApS

  Stødagervej 5, 1, 6400, Sønderborg

 • Hans Følsgaard

  Theilgaards Torv 1, 4600, Køge

  Hans Følsgaard tilbyder som TeknikPartner højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur. HF er et værdiskabende bindeled mellem kunde og leverandør – både teknologisk og økonomisk.
 • Hans Schourup

  Sletvej 2D, 8310, Tranbjerg J

 • Harting

  Lysholt Allé 8 , 7100, Vejle

  HARTING udvikler, producerer og sælger elektriske og elektroniske stikløsninger, apparattilslutninger, netværkskomponenter og præ-konfektionerede kabler til netværk og maskiner (Power, signal og kommunikation)
 • Heidenhain Scandinavia AB

  Storsätragränd 5, 127 39, Skärholmen

  Heidenhain udvikler og producerer lineære- og vinkelmålesystemer, encodere, tællere og numeriske styringer til krævende positioneringsopgaver. Vores produkter anvendes i højpræcisions-værktøjsmaskiner samt i anlæg til produktion og forarbejdning af elektroniske komponenter.
 • Helium Kommunikation

  Stockflethsvej 35, 2000, Frederiksberg

  Technology PR agency. Core services includes communications strategy, campaign execution, media relations, SoMe and content production. A strong international network. Read more on: heliumkommunikation.dk
 • HETECH ApS

  Hædersdalvej 70, 2650, Hvidovre

  HETECH er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som hjælper små og store virksomheder i hele verden med innovativ produktudvikling og konstruktion af semiautomatiske og fuldautomatiske produktionsmaskiner.
 • Hilti

  Stamholmen 157. 1.sal, 2650 , Hvidovre

  Hos Hilti designer og producerer vi avanceret teknologi, software og services, der driver den professionelle industri. Vi tilbyder 360-graders service til jeres byggeri – lige fra designsoftware, produkter og værktøj på byggepladsen til træning, reparationer, test og rådgivning.
 • Hoff Vakuumteknik

  Ordrupvej 114, 2920, Charlottenlund

  Hoff Vakuumteknik er en handels- og konsulentvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af komponenter og løsninger indenfor vakuumhåndtering, samt End of arm Tooling løsninger til alle gense industri robotter.
 • i2r A/S

  Vandtårnsvej 77, 2860, Søborg

  i2r A/S Consulting & Engineering har siden 2001 hjulpet danske produktionsvirksomheder med at optimere og kvalitetssikre driften gennem individuelle automations- og robotløsninger. Vi leverer løsninger og processer, der indgår i kundens eksisterende udstyr og organisation.
 • Ib Andresen Industri A/S

  Ib Andresen Industri er en international leverandør af intelligente stålløsninger. Vi er specialister i bearbejdning og formgivning af stål og metaller, men med fokus på de totale løsninger.
 • ICS A/S

  ICS A/S har siden 1986 været industriens problemløser og samarbejdspartner, når det gælder om at hindre driftsstop og dermed sikre høj effektivitet og optimal udnyttelse af ressourcerne.
 • IFM Electronic

  Ringager 4.A, 2605, Brøndby

 • Igus Danmark

  Lysholt Alle 8, 7100, Vejle

  Igus en verdensførende producent af energikædesystemer, kabler, smørefri glidelejersystemer og linære føringer i polymer. Igus har 34 datterselskaber og beskæftiger i dag 4250 mennesker verden over. I 2022 omsatte igus® for 8,2 mia. kr.
 • InCite Robotics ApS

  Sivlandvænget 3, 1.sal, 5260, Odense S

 • Inropa A/S

  Gasværksvej 5, 9000, Aalborg

  INROPA specialiserer sig i automatiske-, semi-automatiske- og off-line programmeringssystemer til malings- og overfladebehandlingsrobotter. Vi leverer effektiv og brugervenlig software til jeres male- og overflade-behandlingsrobotter.
 • Intelligent Systems A/S

  Havnevej 11, 9560, Hadsund

  Intelligent Systems er eksperter indenfor softwareudvikling til automatiserede logistikløsninger, f.eks. til bagagesortering i lufthavne, fuldautomatiske lager- og distributionscentre og automatiseret logistik til hospitaler.
 • Interroll Nordic A/S

  Hammerholmen 2-6, 2650, Hvidovre

 • Jens S. Transmissioner a/s

  Hørskætten 7, 2630, Taastrup

  Jens S. Transmissioner har en førende position i Skandinavien og kan tilbyde et bredt udvalg af produkter og løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi leverer transportbånd, gear og transmissionsløsninger i samarbejde med førende producenter.
 • Juliana Drivhuse A/S

  Sivlandvænget 29, 5260, Odense S.

 • Junckers Industrier A/S

  Værftsvej, 4600, Køge

 • K.R.HospitalsudstyrA/S

  Mågevej 16, 8370 , Hadsten

 • Kamstrup

  Industrivej 28, 8660, Skanderborg

 • Kassow Robots

  Oliefabriksvej 57, 2700, Kastrup

 • Kawasaki Robotics Scandinavia

  Industrivej 10 , 7900, Nykøbing Mors

  Salg og distribution af Kawasaki robotter til maskinbyggere og integratører i Scandiavien.
 • Kelsen Group

  Bredgade 27, 8766, Nørre Snede

  Hos Kelsen har vi fokus på kvalitet hele vejen fra produktionen af vores cookies til markedsføringen af vores brands. Vi går aldrig på kompromis med vores ambition om at sælge småkager af højeste kvalitet til forbrugere over hele verden.
 • Kemppi AS

  Literbuen 11, 2740, Skovlunde

  Kemppi er en virksomhed, der arbejder dedikeret på at blive de dygtigste inden for svejsning. Vi tilbyder svejseløsninger – intelligent udstyr, svejsestyringssoftware og ekspertbistand – til både krævende industrielle anvendelsesområder og adhoc-svejseopgaver.
 • Kilde A/S Automation

  Ulvevej 21, 7800, Skive

  Specialmaskiner og automation
 • Kistler Nordic

  Grønlandsvej 4, 4681, Herfølge

  Kistler er en af verdens førende leverandører af dynamisk måleteknologi. Hos Kistler fremstiller vi sensorer og systemer til måling og analyse af tryk, kraft, acceleration og moment baseret på den piezoelektriske effekt.
 • Kjærgaard

  Helge Nielsen Alle 10, 8723, Løsning

  Kjærgaard er din tværfaglig totalleverandør til industrien. Vores aktiviteter spreder sig over mange forskellige industrier og bearbejdningsprocesser. Mange af vores løsninger afsætter vi bl.a. inden for emballageproduktion i fødevareindustrien og til medicinalvarefremstilling.
 • Københavns Erhvervsakademi (KEA)

  Ryesgade 3, 2200, København N

 • KUKA Denmark

  Hårup Tværvej 1, 8600, Silkeborg

  We are a clear choice for Smart Automation. Made by humans for humans - intelligent, reliable and easy to use. For more than 100 years our mission has been making life and work easier. Shaping automation is our passion. Our pioneering spirit drives us. We engineer advantage.
 • LEGO System A/S

  Kløvermarken 16, 7190, Billund

 • Lemvigh-Müller A/S

  Stationsalleen 40, 2730, Herlev

  Lemvigh-Müller A/S er Danmarks mest betydende stål- og teknikgrossist.
 • Leuze electronic

  Leverandør af kameraer, profilscannere, fotoceller, afstandsmålere, induktive sensoerer etc. Sikkerhedskomponenter, - herunder lysgitre, lysbomme, laserscannere, radarsystemer, dørkontakter og låse etc.
 • Linak

  Smedevænget 8, 6430, Nordborg

  LINAK fremstiller og udvikler elektriske lineære aktuator systemer, der sikrer jævn justering af mange forskellige applikationer. Alt fra sundhedspleje til landbrug, komfortmøbler, kontormøbler og industriel automatisering – mulighederne er næsten uendelige.
 • LinearModul A/S

  Sivlandvænget 13 B, 5260, Odense S

  LinearModul tilbyder et bredt sortiment af produkter og løsninger til automationsindustrien. Med 30 års erfaring inden for branchen er vi en kompetent medspiller mht. rådgivning og levering. Vi forhandler item Aluminiumsprofilsystem, elcom båndtransportører & lineære produkter.
 • Lip Bygningsartikler A/S

  Industrivej 16, 5580, Nørre Aaby

 • Louis Poulsen A/S

  Industrivej Vest 41, 6600, Vejen

 • LT Automation A/S

  Fåborgvej 15a, 9220, Aalborg Øst

  LT Automation er en full-service automationsvirksomhed med stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring. Vores kernekompetence er udvikling, og implementering af robotteknologi inden for sundhedssektoren og industrien.
 • M&J Denmark A/S

  Vejlevej 5, 8700, Horsens

 • Maskinsikkerhed ApS

  Maskinsikkerhed ApS er Danmarks største og fagligt stærkeste rådgivende ingeniørfirma inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning. Vi tilbyder også undervisning i bl.a. CE-mærkning, ATEX, el på maskiner og meget andet - både som åbne kurser og som firmakurser.
 • Mercantec

  Banegårds allé 1, 8800, Viborg

 • Metal Work Danmark A/S

  Korskildelund 1, 2670, Greve

  Metal Work er specialiseret i pneumatik og vakuum til automationssystemer og vi tilbyder rådgivning og kundespecifikke løsninger. Stort set alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker. Det sikrer et ensartet kvalitetsprodukt og en gennemkontrolleret produktionsproces.
 • Migatronic Automation

  Knøsgaardvej 112, 9440, Aabybro

  Med Migatronic Automation som samarbejdspartner får du andel i vores ekspertise inden for automatiseret svejsning og robotintegration. Sammen udvikler vi en skræddersyet automatiseringsløsning til at løse jeres behov.
 • MiR

  Emil Neckelmanns Vej 15F, 5220, Odense Sø

 • Murrelektronik ApS

  Alexander Foss Gade 13, 1., Aalborg, 9000

  Murrelektronik er globalt førende i udviklingen og produktionen af automationsløsninger. Vores produkter kan deles op i fire kerneområder; Strømforsyning og strømovervågning, Interfaces, Kabler/Connectorer og IO systemer.
 • N.C. Nielsen A/S

  Nørregade 66, 7860, Balling

 • NCAB Group Denmark A/S

  Bag Haverne 54, 1., 4600, Køge

 • NGIN

  Åbogade 15, 8200 , Aarhus N

 • Novo Nordisk

  Novo Alle 1, 2880, Bagsværd

 • Odense Robotics

 • ODU Denmark ApS

  Industriholmen 82, 2650, Hvidovre

  ODU er en førende global leverandør af robuste stik og konnektorer til krævende applikationer, fx robotter, medico- og forsvarsteknik, hvor de overfører effekt, signaler, data og medier. Vi leverer både standard og specialdesignede løsninger, inklusiv kabelmontage.
 • OEM Automatic

  Dalagatan 4 Box 1011 , 573 28 , TRANÅS

  OEM Automatic markedsfører komponenter til Vision Automation og industriautomation generelt. Deres produktsortiment er unikt i både bredde og dybde, hvilket giver kunden en unik mulighed for at samle sine indkøb fra én leverandør.
 • Omron Electronics A/S

  Theilgaards Torv 3, 1. Sal, 4600, Køge

  Omron er en global leder inden for automation. Vi er specialiseret i at skabe innovation, der forbedrer liv og bidrager til et bedre samfund. Vi har mere end otte årtiers erfaring med at gøre fremtidens produktionsapparat til en realitet allerede i dag.
 • OnRobot

  Teglværksvej 47H, 5220, Odense

 • OnRobot A/S

  OnRobot fremstiller robotudstyr til automatiseringsopgaver i hele branchen. Vi leverer et fuldt sortiment af plug-and-produce end-of-arm-værktøjer (EoAT) til kollaborative applikationer. Det er vigtigt for os, at vores udstyr er brugervenligt og enkelt at integrere.
 • Orkla Care Danmark

  Industrigrenen 10, 2635, Ishøj

 • Palsgaard Spær A/S

  Palsgårdvej 5, 7362, Hampen

  Palsgaard Spær er Danmarks absolut største og ældste spærfabrik. Vi har mere end 100 års erfaring med træ, og vi er stolte af at give vores viden og kompetencer indenfor spærkonstruktion videre til dig som kunde - fra projektets start til slut.
 • Patentgruppen A/S

  Aaboulevarden 31, 4th floor, 8000, Aarhus C

  GAIN VALUE FROM YOUR IPR INVESTMENT Patentgruppen provides counselling on all matters of Intellectual Property Rights, i.e. matters relating to patents, utility models and designs. Patentgruppen wants to simplify the client’s ways to protect his business, products and innovation.
 • Pehama Productions A/S

  Kvanløkke 1, 6430, Nordborg

 • Pepperl+Fuchs

  Kirkebjerg Allé 90, 2605, Brøndby

  I dag er Pepperl+Fuchs kendt af kunder verden over som pioner og innovator indenfor elektrisk eksplosionsbeskyttelse og sensorteknologi.
 • Pilz Skandinavien

  Ellegårdvej 25 L, 6400, Sønderborg

  Pilz Skandinavien er førende inden for automatiseringsteknik & maskinsikkerhed. Vores komponenter, systemer og serviceydelser hjælper dig med at automatisere og sikre dine maskiner og anlæg over hele verden. Vi er en automatiseringsvirksomhed med sikkerhed som mission!
 • PPS A/S

  PPS hjælper virksomheder med at optimere processer og opnå højere effektivitet og lavere enhedsomkostninger. Vi hjælper produktions- og pakkeafdelinger i farma, fødevarer, kosmetik og tekniske industrier og er specialister i løsninger der involverer etikettering og digital print.
 • ProInvent A/S

  Lyngsø Alle 3, 2970, Hørsholm

 • QRS A/S - Quality Robot Systems

  Damsbovej 19 A, 5492 , Vissenbjerg

  QRS er en yderst kompetencestærk virksomhed indenfor industriel robotautomation. Vores styrke kommer fra flere års erfaring med opbygning og servicering af automatiserede robotanlæg i Danmark. Vores målsætning er at være blandt de bedste inden service såvel som kvalitet.
 • Raaco A/S

  Platanvej 19, 4800, Nykøbing F.

  Raaco har siden 1956 udviklet og fremstillet opbevaringssystemer til både industrien og professionelle håndværkere verden over. Med et solidt sortiment i praktiske løsninger kan selv store mængder værktøj og tilbehør organiseres og opbevares overskueligt i vores systemer.
 • Radiometer

  Åkandevel 21, 2700, Brønshøj

 • RLS Nordic

  Kirkebjerg Parkvej 12, 2600, Brøndby

 • RobNor ApS

  Forskerparken 10,, 5230, Odense M

  RobNor specialises in automation of the entire painting process. Our employees have a unique experience in paint shop automation. The practical experience of working with ABB painting robots stretches all the way back to the early 80's.
 • Robocluster

  Forskerparken 10E, 5230, Odense M

 • Roboman-pta APS

  Forskerparken 10 , 5230 , Odense M

 • Robot Nordic ApS

 • Robotool A/S

  Hundsbækvej 8, Nyby, 6600, Vejen

 • Robots & Cobots ApS

  Marktoften 9B, 8464, Galten

  Robots & Cobots er distributør af JAKA kollaborative robotter i det danske, norske, svenske og finske marked. Med vores mange års erfaring med automation og robotter, er vi din samarbejdspartner i dine fremtidige projekter.
 • Rockwell Automation

  We are the largest company in the world that is dedicated to industrial automation and information. Across the globe, our flagship Allen-Bradley® and Rockwell Software® product brands are recognized for excellence.
 • RS components

  Nattergalevej 6, 2400, Kbh. NV

  At RS Components, we believe in giving you more than the right parts at the right price. From connecting you to like-minded people with different areas of expertise to giving you free access to powerful design tools, we want to support you in realising your creative potential.
 • s.e.w. north filtration a/s

 • Sanovo Technology

 • Scape Technologies A/S

  Kochsgade 31C, 5000, Odense C

  Scape Technologies udvikler og leverer en avanceret robotic random bin-picking løsning, der integrerer griberenheder, sensorer, kameraer og software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner.
 • Schmersal Danmark A/S

  Arnold Nielsens Boulevard 72-74, 2650, Hvidovre

  Schmersal tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Vore produkter og vores rådgivning er dedikeret til at skabe sikre arbejdspladser.
 • Schneider electric

  Industriparken 32, 2750, Ballerup

  Schneider Electric er specialist i intelligente løsninger, og vi total leverandør inden for Industrien, Power distribution, Secure Power og Buildings Automation, med fokus på EcoStructure: hvor energi optimering, hurtigt og simpelt vedligehold samt sikker håndtering af Big Data.
 • SCHUNK Intec A/S

  Forskerparken 10C, 5230, Odense M

  SCHUNK er en familieejet tysk verdensomspændende koncern med datterselskaber i hele verden. Vi producerer bl.a. gribere, værktøjsvekslere rotationsmoduler, til automatisering. Derudover værktøjsholdere, nulpunktsystemer, skruestikke og centrepatroner til metalbearbejdning.
 • Schur Pack Denmark

  J.W. Schursvej, 8700, Horsens

  Schur er et internationalt team af 12 selskaber, der udbyder emballage samt pakke-, logistik, mailroom- og distributionssystemer. At tro på fremtiden og se tidernes skifte og de ændrede markedsbetingelser som en mulighed og ikke en trussel, har altid været Schurs filosofi.
 • Sealing System A/S

  Hedemarken 1, 7200, Grindsted

  Sealing System er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del.
 • Sick A/S

  Bregnerødvej 133, 3460, Birkerød

 • Siemens

  Telegrafvej 4, 2750, Ballerup

 • Simpson Strong-Tie A/S

  Hedegaardsvej 11, Boulstrup, 8300, Odder

  Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag. Vi udvikler, tester og fremstiller flere beslag end nogen anden virksomhed inden for branchen. I over 50 år har en fortsat strøm af nye innovative produkter været vores kendetegn.
 • Smartshift-Robotics

  Hensmoveien 17, 3516, Hønefoss, Norge

  The SMARTSHIFT clutch/Tool Change system is designed for easy manual or automatic robotic tool shifting and is one of the fastest globally available today. We offer this system for a variety of robots, including small and large industrial robots, collaborative robots etc.
 • SMC Pneumatik A/S

  Egeskovvej 1, 8700, Horsens

 • Solar A/S

  Industrivej Vest 43, 6600, Vejen

  Solar er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation og klima/energi. Vi er en professionel B2B-virksomhed, og vores forretning centrerer sig om et bredt produktsortiment, høj tilgængelighed, logistik i særklasse samt værdiskabende services.
 • Stäubli Tec-Systems GmbH

  Gyvelvej 7, 9560, Hadsund

  Stäubli tilbyder innovative, mechatroniske løsninger inden for kerneområderne tekstil, koblingssystemer og robotteknik, til kunder som vil øge deres produktivitet indenfor mange industrielle sektorer. Firmaet Stäubli er en international koncern med hovedsæde i Pfäffikon, Schweiz.
 • STILL Danmark A/S

  Essen 1, Kolding, 6000

 • Stork Drives

  naverland 2, 10, 2600, Glostrup

  Stork Drives, et selskab i maxon gruppen, der tilbyder drive systemer og komponenter for roterende og lineære bevægelser fra nogle af verdens førende producenter
 • Syddansk Erhvervsskole (SDE)

  Munkebjergvej 130, 5000, Odense C

 • Syddansk Universitet (Mærsk Mc-Kinney Møller Inst)

  Campusvej 55, 5230, Odense M

  Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet er et internationalt anerkendt center, der forsker i robotteknologi, AI, droner, I4.0 og andre teknologier, der kommer samfundet til gode
 • Technicon ApS

  Sjællandsvej 17, 9500, Hobro

  Rapid deployment, hurtig omstilling og kort tilbagebetalingstid. Technicon er landsdækkende forhandler af det nyeste inden for avanceret, brugervenlig fleksibel automation. Vi repræsenterer branchens bedste brands – bl.a. Universal Robots, MiR, Onrobot og Robotiq.
 • Teknologisk Institut

  Forskerparken 10F, 5230, Odense M

  Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution, som udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.
 • Tepro Machine& Pac System AB

  Vinkelvägen 10, SE-68534, Torsby

 • Trelleborg

  Fabriksvej 17, 3000 , Helsingør

 • Troax Denmark A/S

  Baldershøj 22, 2635, Ishøj

  Troax er Europas førende leverandør af fleksible pulterrumssystemer til boligsektoren og ikke mindst sikringsløsninger til maskiner, robotter, samt lager- og materialehåndtering.
 • Turf Tank

  Farøvej 31, 9800, Hjørring

  Hos Turf Tank har vi revolutioneret markedet for opstregning ved at opfinde verdens første robot til opstregning, Turf Tank One.
 • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

  Munke Mose Allé 9, 5000, Odense C

  UCL uddanner og sikrer, at studerende og samarbejdspartnere kan udnytte og bidrage til fremtidens nye muligheder. Hovedformålet med vores arbejde er at sikre, at uddannelserne har høj en uddannelsesfaglig kvalitet til gavn for både de studerende selv og samfundet.
 • United Components A/S

  Lollandsvej 33, 5500, Middelfart

 • Universal Robots A/S

  Energivej 25, 5260, Odense

  Universal Robots arbejder for at gøre en forskel i vores kunders liv på de måder, der betyder mest for dem. Det handler om mere end blot automatisering; Vi ændrer, hvordan folk arbejder og lever over hele verden ved at styrke virksomheder, medarbejdere og produktionspotentiale.
 • Uniwelco ApS

  Jens Juuls vej 15, 8260, Viby J

  Uniwelco er en softwarevirksomhed, der udvikler innovative løsninger inden for svejsefaget. Den unikke kombination af in-house robotviden og mange års svejseerfaring gør det muligt at tilbyde markedets mest innovative svejserobot og de bedste resultater for jeres virksomhed
 • V. Guldmann

  Digevej 114, 2300, København S

  Guldmann beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af velfærdsteknologi til mennesker med funktionsnedsættelse og arbejdsredskaber til deres hjælpere.
 • Vald. Birn A/S

  Frøjkvej 75, 7500, Holstebro

  Vald. Birn koncernen er et af Nordeuropas største jernstøberier. Vi producerer idag støbejern til bl.a. automobil-, pumpe- og hydraulik-industrien samt en lang række forskellige komponenter.
 • Valk Welding DK A/S

  Fabriksvej 6, 5580, Nørre Aaby

  Valk Welding udvikler og leverer roboteringssystemer til svejsning, der er udviklet med henblik på fleksibel produktion i små til mellemstore serier.
 • VELUX A/S

  Ryvej 21, 8752, Østbirk

  For more than 75 years the VELUX Group has created better living environments by bringing daylight and fresh air into people's homes all over the world. Our products include roof windows and modular skylights, blinds, roller shutters, installation solutions and remote controls.
 • Videnscenter for Automation & Robotteknologi (Nord)

  Øster Uttrup Vej 1, 9000, Aalborg

  Videnscenter for Automation & Robotteknologi (Nord) er et af landets i alt 9 videncentre tilknyttet erhvervsuddannelserne. Videnscenteret er bygget på et samarbejde mellem erhvervsskolerne TEC, NEXT, Mercantec, EUC Nordvest og TECHCOLLEGE.
 • Vink Moulding

  Møgelhøj 13, 8520, Lystrup

  Vink Moulding producerer sprøjtestøbte- og vakuumformede plastemner i ISO certificeret produktion. Vi leverer plastemner til mange brancher med speciel stor erfaring i produkter til virksomheder indenfor Automation & Robotics, Energi, Elektronik, Belysning og Rehabilitering
 • Vision Automation A/S

  Hammerbakken 19, 3460, Birkerød

  Vision Automation A/S udvikler, producerer og markedsfører en familie af meget fleksible vision systemer – med fokus på fylde- og pakkeprocessor i den farmaceutiske industri og udstyr herfor. Brugervenligt og validerbart er nøgleord.
 • Visual Components Oy

  Vänrikinkuja 2, 02600, Espoo

  Visual Components is a leading developer of 3D manufacturing simulation software and solutions. We offer machine builders, system integrators, and manufacturers a simple, quick, and cost-effective solution to design and simulate production lines.
 • Vola A/S

  Chr Nielsens Vej 3, 8700, Horsens

 • Weidmüller Danmark

  Vallensbækvej 18A, 2605, Brøndby

  Hos Weidmüller samarbejder vi med kunder og partnere over hele verden med vores produkter, løsninger og services i det industrielle miljø. Vi arbejder hele tiden med at udvikle innovative, bæredygtige og brugbare løsninger til kundernes individuelle behov.
 • Welltec

  Gydevang 25, 3450, Allerød

 • Wexøe A/S

  Lejrvej 31, 3500, Værløse

  Wexøe er et videns- og teknikhus, som udvikler og leverer specialløsninger med stærke brands og rådgiver på tværs af vores netværk af partnere. Vi ønsker at være den førende socialt ansvarlige virksomhed, der hjælper skandinaviske virksomheder med at realisere deres potentiale
 • Widex

  Nymøllevej 6, 3540, Lynge

  Widex er en familieejet virksomhed grundlagt i Danmark i 1956 og er en af verdens førende producenter af høreapparater. Vi udvikler digital teknologi på et højt kvalitetsniveau, hvilket har skabt vores omdømme som en af de mest innovative producenter i branchen.
 • Wieland Electric A/S

  Truckvej 5, 4600, Køge

  Wieland Electric A/S er en mellem stor familie ejet virksomhed beliggende i Bamberg, Bayern.
 • Yaskawa Danmark

  Lunavej 1C, 8700, Horsens

  Yaskawa Danmark er forhandler af MOTOMAN robotter fra Yaskawa. Sammen med MOTOMAN oplever vi stor succes. Vi har en klar strategi om at sælge gennem vores systempartnere og supportere dem på højeste niveau samt bygge langsigtede og stærke partnerskaber.
 • ZTEC

  Åbrovej 57, 8586, Ørum Djurs

  ZTEC er forhandler af robotteknologi til fremtidens automation med fokus på især industri- og kollaborative robotter og vision/sensor. Vi har samarbejde med flere forskellige system integratorer og OEM, og bred erfaring i flere brancher. Automation skal blive nem og brugervenlig

Virksomhedstype

 • Teknologi/komponentleverandør
 • Slutbrugere
 • Integrator
 • Brancheorganisation el. netværk
 • Forskning og uddannelse
 • Rådgivning

Branche

 • Fremstilling
 • Fødevare
 • Byggeri
 • Energi
 • Landbrug
 • Medicinal
 • Forskning og uddannelse
 • Andet

Proces

 • Transport
 • Håndtering
 • Pakning
 • Palletering
 • Svejsning
 • Overfladebehandling
 • Montage
 • Kvalitetskontrol
 • Andet

Teknologi

 • Vision
 • Gribere
 • Robotarme
 • Svejsning
 • Digitalisering
 • Mobil robotter
 • Kunstig intelligens
 • Kontrolenheder
 • Droner
 • Sensorer
 • Andet