Et endnu større DIRA Business 2022


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Et endnu større DIRA Business 2022

Et endnu større DIRA Business 2022

30. september 2021

ROBOTBRAG og DIRA Business 2021 var større end nogensinde før. I 2022 udvider DIRA igen, så der er plads til flere udstillere og dermed mere inspiration.

Det var et brag af et ROBOTBRAG og DIRA Business 2021, og der blev slået flere rekorder på de to dage, hvor robotfolk, nysgerrige virksomheder og studerende var samlet.

Men ROBOTBRAG og DIRA Business 2022 den 5. og 6. maj bliver alligevel endnu større.

I 2021 udvidede Dansk Robot Netværk (DIRA) sammen med Teknologisk Institut pladsen til udstillere med et kæmpestort cirkustelt, hvilket resulterede i, at hele 76 udstillere valgte at vise deres ideer og teknologi frem.

Interessen var så stor, at ROBOTBRAG og DIRA Business i 2022 får vokseværk – igen.

Udover al den plads, der var i 2021, får DIRAs udstillere også mulighed for at købe en stand på et udendørsareal, som blive dedikeret til udendørs robotter og droner.

Bliv en del af næste brag

DIRA og Teknologisk Institut glæder sig allerede til næste ROBOTBRAG og DIRA Business, og det kan vi også se, at DIRAs medlemmer gør.

Planlægningen af ROBOTBRAG og DIRA Business 2022 den 5. og 6. maj er allerede gået i gang, og hvis du vil være garanteret en plads som udstiller til DIRA Business, kan du allerede nu booke din stand – både i en robothal, i et cirkustelt eller på det nye udendørsareal.