Skynd dig: Indstil din teknologi til hæder


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Skynd dig: Indstil din teknologi til hæder

Skynd dig: Indstil din teknologi til hæder

17. marts 2022

Du kan stadig nå at indstille din teknologi til DIRA Teknologiprisen 2022 – men du skal skynde dig. Der er åbent for indstillinger til og med den 24. marts 2022.

Sidder du med en ny teknologi, der kan inspirere andre og  har betydet meget for din virksomhed?

Så skynd dig at indstille teknologien DIRA Teknologiprisen 2022.

Teknologien skal være imponerende, inspirerende og innovativ for at blive indstillet til prisen. Men du skal gøre det nu, for du har kun indtil den 24. marts 2022 til at indstille.

DIRA Teknologiprisen 2022 uddeles til et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi. Prisen skal være med til at skabe mere opmærksomhed om nye teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter.

For at kunne indstille sit produkt til DIRA Teknologiprisen 2022, skal produktet kunne købes og leveres til danske kunder inden for seks måneder, produktet skal være med til at berige den danske robot- og automationsbranche og til sidst skal produktet også kunne fremvises til DIRA Business.

Til at finde modtageren af DIRA Teknologiprisen 2022 er en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af Bjørn Godske, journalist ved Ingeniøren, Lasse Kieffer, iværksætter og entreprenør, John Christiansen, Head of R&D Automation, LEGO og Jens Johansen, Porteføljekundechef i Vækstfonden.

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 5. og 6. maj 2022, hvor de får en fire-kvadratmeter-stor stand, samt to pladser til aftenens jubilæumsmiddag. Prisen overrækkes den 5. maj 2022.

Indstil dit produkt til DIRA Teknologiprisen 2022 her.