Skynd dig! Kun standpladser tilbage udenfor og til startups


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Skynd dig! Kun standpladser tilbage udenfor og til startups

Skynd dig! Kun standpladser tilbage udenfor og til startups

25. april 2022

Der er flere solgte stande end nogensinde før til DIRA Business og ROBOTBRAG 2022. Men der er stadig få standpladser tilbage på udendørsarealet og til startup-virksomhederne. Så skynd dig, hvis du vil have en stand.

Med mindre end to uger til DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 begynder alt at være på plads til den 5. maj og 6. maj, hvor Teknologisk Institut sammen med Dansk ROBOT Netværk (DIRA) åbner dørene op til en stor robotfest i Odense.

Allerede nu er alle standpladser i DIRAs famøse cirkustelt fuldt booket. OG der er flere virksomheder end nogensinde før, der viser sig til dette års DIRA Business og ROBOTBRAG.

Men hvis du er en startup-virksomhed, eller du vil vise en udendørsrobot frem, så er der stadig få standpladser tilbage i de to nye områder til DIRA Business.

Vil du sikre dig en af de få pladser, der er tilbage, skal du blot skrive til info@dira.dk eller ringe på 72 20 20 73.

Til DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 den 5. maj kan du få inspiration til dit næste skridt med robotter og automation og få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Mere plads – og lidt flere standpladser

Dette års DIRA Business og ROBOTBRAG har i den grad fået vokseværk.

Interessen for arrangementet sidste år var så stor, at DIRA i år har valgt at udvide DIRA Business med et udendørsareal og et sted kun for startup-virksomheder, der er DIRA-medlemmer.

Udendørsarealet er dedikeret til udendørs robotter og droner, og startup-området er udelukkende for virksomheder, der er medlem af DIRA og ikke er mere end fire år gamle.

Har du spørgsmål eller vil du bare sikre dig en af de få pladser, der er tilbage, skal du blot skrive til info@dira.dk eller ringe på 72 20 20 73.

Du kan også stadig nå at tilmelde dig som deltager til ROBOTBRAG 2022 herunder DIRA Business her.