Nyt ansigt i DIRA skal give mere faglighed til flere


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Nyt ansigt i DIRA skal give mere faglighed til flere

Nyt ansigt i DIRA skal give mere faglighed til flere

4. august 2021

Dansk Robot Netværk (DIRA) er med sine mere end 200 medlemsvirksomheder det største industri-robotnetværk i Danmark. Størrelsen er dog ikke et mål i sig selv. Det er derimod kvaliteten. Derfor opruster DIRA og ansætter endnu en netværkskoordinator.

Dansk Robot Netværk (DIRA) har siden 1982 fungeret som et samlingspunkt for udviklere, aftagere, integratorer, uddannelsesinstitutioner og myndigheder med interesse i robotteknologi.

Men samtidig med, at netværket har fået flere medlemmer og stadig bliver ved med at vokse, skal der nu laves mere målrettede og flere faglige aktiviteter for medlemmerne frem over.

Og derfor er netværket blevet en netværkskoordinator rigere.

34-årige Anders Vestergaard Knudsen er netop startet i DIRA.

Han er uddannet inden for sport og event og har med sine seks års erfaring fra netværksbranchen store ambitioner for DIRA.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at skabe mange flere værdiskabende og inspirerende aktiviteter for medlemmerne af DIRA-netværket, fortæller han begejstret og tilføjer:

- Jeg kommer i høj grad til at lægge mit fokus på at segmentere medlemmerne, så tilbuddene til dem bliver mere målrettede.

Anders Vestergaard Knudsen har fingeren på pulsen, når det kommer til netværk, og dermed passer han lige ind i DIRAs værdiskabende og inspirerende aktiviteter.

Mere til flere medlemmer

DIRA fungerer som en unik ramme til at skabe stærke netværksrelationer og udbrede viden om robot- og automationsbranchen, og netværket er i den grad i vækst.

Væksten giver ifølge sekretariatsleder Søren Peter Johansen DIRA en oplagt mulighed for at kigge lidt nærmere på de faglige aktiviteter, som netværket tilbyder medlemmerne.

- Dét at have Anders med gør, at vi kan fokusere mere på aktiviteterne i netværket, så vi kan tilbyde flere og mere målrettede aktiviteter til medlemmerne, fortæller Søren Peter Johansen.

- Og det glæder vi os til.

Som medlem af DIRA kan du stadig nå at booke en stand til dette års DIRA Business og ROBOTBRAG den 26. og 27. august 2021. Du kan ligeledes nå at tilmelde dig som gæst, hvis du vil møde Anders Vestergaard Knudsen, de andre fra DIRA og en masse af DIRAs medlemmer til dette års DIRA Business og ROBOTBRAG 2021.

LÆS MERE OM DIRA BUSINESS OG ROBOTBRAG 2021 HER.