Nyheder


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra Dira

Seneste nyt fra DIRA

Se seneste nyheder
Se alle nyheder
 • Book din stand til DIRA Business 2024

  Over halvdelen er standpladserne er allerede væk: Book nu til DIRA Business 2024 Over halvdelen af standpladser til DIRA Business 2024 er allerede booket, men der er stadig plads nok til, at din virksomhed kan blive en del af næste års robotfest i Odense.

 • Samtalen om robotter bør begynde på produktionsgulvet

  DIRAs bestyrelsesformand og direktør i Beckhoff, Michael Nielsen, har skrevet et debatindlæg til FINANS den 27. juni. I indlægget fortæller han, at robotsnakken bør starte på produktionsgulvet.

>
Nyt fra medlemmer

Nyt fra medlemmer

 • Fleksible robotløsninger til håndteringsopgaver

  Hos i2r /Søborg er vi fleksible med forskellige samarbejdsmodeller: 1.Selvbyg – i2r leverer aftalt udstyr og ingeniør-klippekort, se Robotløsning med rådgiver klippekort. 2.Medbyg – i2r leverer aftalt udstyr og specifik aftalt ingeniørydelse. 3.Levering af færdig løsning, se ”hvordan vi arbejder”, se mere på i2r.dk.

 • Hør vores relevante og spændende foredrag på AUTOMATIK 2022

  Som altid er Maskinsikkerhed ApS en del af det officielle program ved Automatikmessen i år. Messen løber af staben 13. - 15. september og alle dage kan du høre indlæg afholdt af direktør Hans Morten Henriksen i lokalet RAGNHILD HVEGER, Idrættens hus